Autoilijan Visa-kortti

St1 Visalla säästöä polttoainekuluihin

Visa-kortti sinulle, autoilija

St1 Visa on vuosimaksuton kansainvälinen Visa-kortti, jonka etuohjelman ansiosta saat tankkiisi enemmän polttoainetta samalla rahalla. Kun tankkaat tai peset autoasi, sinun kannattaa aina suunnata St1- tai Shell-asemalle, sillä vain näiltä huoltoasemilta saat 2 % etua, jatkuvasti. 2% edun saat niin Suomen kuin Ruotsin ja Norjankin St1- ja Shell-asemilta.

Kun käytät korttia myös muihin ostoksiin, esimerkiksi ruokakaupassa tai vaikkapa ulkomaanmatkalla, kerrytät näistä ostoksista etua 0,5 % ostosten summasta. Lisäksi yhteistyökumppanimme, kuten Euromaster-rengasliikkeet sekä vakuutusyhtiö ACE, tarjoavat autoiluun liittyviä erityisetuja, jotka on räätälöity St1 Visa -kortinhaltijoille.

Kaikki kertyneet edut hyvitetään St1 Visa -laskulla uusista St1- tai Shell-asemilla tehdyistä ostoksista. Näin saat sitä enemmän säästöä polttoainekuluihin, mitä enemmän korttia käytät.

Joustavuutta hankintoihisi

St1 Visa -kortin luottoraja on 1000 - 5000 euroa, tarpeidesi mukaan. Saat uusille ostoksille jopa 40 päivää korotonta maksuaikaa. Laskun saapuessa voit päättää, haluatko maksaa kaiken kerralla vai pienemmissä osissa. Näin voit halutessasi toteuttaa suuremmatkin unelmat heti.

Oma Tili -palvelussa voit hallinnoida tiliäsi sekä seurata ostoksiasi. Palveluun pääset kirjautumaan sivun oikeasta yläkulmasta.

Lisätietoa kortista löydät lukemalla vastauksia Usein kysyttyihin kysymyksiin. St1 Visa -kortin kaikki kulut huomioiva todellinen vuosikorko keskimääräiselle 2000 euron luotolle on 25,09 % (tilanne 1.06.2022). Tutustu myös alla olevaan hinnastoon ja ehtoihin, sekä liity etuoikeutettujen autoilijoiden joukkoon!

Hae St1 Visa -korttia